Határon túli programok · Programok

Nagyváradi programok

Szigligeti Színház Lilliput Társulat

március 20. reggel A város óvodáiban

Mesés köszöntő

A színház 11 bábszínésze 11 olyan magyar óvodába vagy magyar óvodai csoportba látogat el, amelyek a város periférikus részén helyezkednek el, és ritkábban van lehetőségük bábszínházba jönni. A gyerekeket reggel egy-egy báb kíséretében köszönti egy-egy bábszínész, majd mindenhol A brémai muzsikusok című mesét olvassák fel.

március 21. Szigligeti Színház (Piaţa Regele Ferdinand I 6.)

17:00 Diótörő és Egérkirály

A Színház az Iskolában, Iskola a Színházban program keretén belül bemutatott előadást (rendező: Tóth Tünde, az Egérkirály szerepében Peller Károly) négy bábszínész és 25 gyermekszereplő játssza. Az előadás előtt elhangzik a 2015-ös bábszínházi világnapi üzenet. Figyelem, az előadás szünetében az Egérkirálynő ingyenes meghívókat osztogat a vasárnapi Szent László csudatettei című bábelőadásra! A legbátrabb, legokosabb és legkedvesebb gyerekek, akik a közelébe mernek menni, jól válaszolnak a nagy és gonosz Egérkirálynő kérdéseire illetve a legkedvesebben szólnak a rettenetes boszorkányhoz, jutalmul egy családi belépővel gazdagodnak!

március 22. Bábszínház

11:00 Szent László csudatettei

A városalapító, Szent László királyról készült bábelőadás egy igazán különleges helyszínen látható. Író: Bíró Árpád, báb- és díszlettervező: Komlódi Judit, rendező: Dió Zoltán.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s